Historie

A/B Tjørnegaarden deler bygning og gård med to andre boligforeninger. Ejendommen er opført i 1938 og andelsforeningen blev stiftet i 1972. Foreningen har 53 andele fordelt på 7 opgange.

Indenfor de seneste ca. 10 år er en række af vores mindre lejligheder blevet lagt sammen, og der er fortsat mulighed for flere sammenlægninger.

 

Bygningen er yderst velholdt. Vi har prioriteret en del renoveringer siden midten af 1990'erne. Således er der udskiftet vinduer og altaner (ultimo 1990'erne), lagt nyt tag (2006), udskiftet rør og faldstammer (2008), installeret fibernet-forbindelse (2010) og foretaget kloakrenovering (2012). I perioden april 2016 til september 2016 vil ejendom få en "ansigtsløfting" i form af nye vinduer, isolering, nye entredøre samt nye radiatorer.

Foreningen har en sund økonomi, og der er tradition for en ansvarlig tilgang til igangsættelse af større projekter - som naturligvis bliver besluttet af foreningens generalforsamling.

Fællesarealerne

A/B Tjørnegården III deler gård med to andre boligforeninger. Vi har et samarbejde gennem Fællestjørnen - et udvalg med bestyrelsesrepræsentanter fra alle 3 foreninger - omkring diverse projekter og beslutninger, som vedrører alle foreningerne. Vi afholder desuden en fælles arbejdsdag en gang årligt.

I gården findes legeplads, barnevognsskur, petanquebane, en lille boldbane og grønne arealer med grillplads, hvor foreningens fællesgrill altid kan benyttes.

Indendørs har vi cykelkældre, hobbyrum/værksted til fri afbenyttelse for andelshavere samt et beboervaskeri til fornuftige priser. Foreningen tilbyder desuden udlejning af borde og stole. 

Vi har - udover almindelig dagrenovation - gratis storskraldsordning og afhentning af miljøaffald.
 

Byggeprojektet 2016

Der vil på denne side blive lagt information, oplysninger osv. op her, så vi alle kan følge med i, hvad der sker i vores byggeprojekt.

Hvis I har nogen spørgsmål, som vedrører vores byggeprojekt, så er I meget velkomne til at sende en mail til vores bestyrelsesmail:

bestyrelsetg3@gmail.com

og i emne / subject skrive: Byggeprojekt

Så vil vi i bestyrelsen forsøge at svare på jeres henvendelse så hurtigt som det er os muligt.

Vi ser frem til at gå foråret i møde sammen med jer og vores fælles byggeprojekt.

Mvh Bestyrelsen